اگر تازه کار فریلنسری هستید و می خواهید بدانید کارهای فریلنسری و فریلنسر چیست یا به عبارت صحیح تر فریلنسر کیست یا چه کسانی هستند؟ ، این مقاله برای شما مناسب است. این مقاله را راهنمای اصلی خود برای فریلنسینگ در نظر بگیرید. از آنجا که همه چیز بیشتر و بیشتر به یک پلتفرم آنلاین منتقل می شود سبک کار فریلنسری بیش از پیش در حال رشد است.
جامعه جهانی در حال انتقالی سریع از سبک کار سنتی و حضوری خود به کار در خانه به صورت آنلاین است. بله ، این امر نه تنها ممکن است بلکه گریزی از آن نیز نیست علاوه بر این کار فریلنسری مزایای بی نظیری دارد که آن را جذاب می کند و شما نیز می توانید یک فریلنسر باشید. پس این متن را تا انتها مطالعه نمایید.
1- اما اول اینکه فریلنسر چیست یا فریلنسر کیست؟
فریلنسر ها یا به عبارتی کارمندان آزاد با روشی نوین و متفاوت از دنیای کارمند و کارفرمای سنتی ، کار می کنند. فریلنسری به عبارتی یک راه میان بر است. فریلنسرها افراد مستقلی هستند که اکثر آن ها در یک شرکت خاص کار نمی کنند. به نظر جالب میاید، اینطور نیست؟ یک فریلنسر برای یک پروژه ، خدمات یا وظیفه خاص توسط مشتری یا به عبارتی کارفرما استخدام می شود.
یک فریلنسر در پروژه های مختلف همزمان کار می کند اما برای مشتریان مختلف. در یک کار فریلنسری و مستقل ، فرد باید اولویت ها ، زمان، حجم کار و مهارت آموزی خود را مدیریت کند . این کار ممکن است کار زیادی به نظر برسد ، اما این احساس که خودتان رئیس خودتان هستید احساس بی نظیری است که برای بسیاری افراد و کارمندان سیستم سنتی رویایی دست نیافتنی است.
فریلنسر بودن یک راه حل برای کسانی است که می خواهند به قول معروف روی پای خودشان بایستند. در واقع یک فریلنسر هر چه مهارت بیشتری داشته باشد شانس ها و موقعیت های کاری او افزایش می یابد و نتیجه تلاش خود را به چشم می بیند. یک فریلنسر می تواند از هر نقطه در سراسر جهان کار کند و مقید به کار در یک مکان خاص و مشخص نیست که می تواند حتی در مسافرت نیز به انجام کارهای خود بپردازد که البته بیشتر زمان کار او در خانه است.
فریلنسر دقیقاً چه کار می کند؟
اگر از خود می پرسید که فریلنسر چیست و یک فریلنسر دقیقا چه کار می کند؟، پاسخ این سوال همه چیز است. شما به عنوان یک فریلنسر می توانید هر رشته ای را از خدمات مانند نویسندگی ، ویراستاری، مشاوره ، بازاریابی ، فناوری اطلاعات و ارتباطات ، مدیریت مجازی ، مدیریت رسانه های اجتماعی، طراحی سایت، گرافیک و غیره انتخاب کنید.
اغلب فریلنسرها در حوزه های مربوطه متخصص هستند و مستقل کار می کنند. با این حال ، آنها همچنین می توانند به صورت شخصی کار کنند. در سبک کار فریلنسری کارمند آزاد یا فریلنسر تلاش دارد تا بهترین خدمات را در کوتاه ترین زمان ممکن به کارفرما ارائه دهد تا بهترین بازخورد را دریافت نماید و بتواند در پروژه های بیشتری مشعول به کار شود و هم کارفرما سرعت و کیفیت کار را در برابر هزینه ای پایین تر دریافت می نماید.
در مقایسه با سیستم سنتی که کارمندان در قبال حقوقی ثابت و مدت زمانی مشخص، در اختیار کارفرما هستند، کارفرما ها با توجه به هزینه های بالای اجاره مکان، هزینه های جاری و دستمزد ها، اکثراً به دلیل عدم داشتن بازده کار بالا در برابر افزایش حقوق و هزینه برای آموزش و توانمند سازی کارمندان مقاومت می کنند و از سوی دیگر کارمندان نه زمان و نه انرژی برای رشد مهارت های جدید دارند و به دلیل همان حقوق ثابت که سالیانه بدون توجه به تلاش آن ها تغییر محسوسی ندارد، انگیزه ای برای کار بیشتر ندارند، سبک کار فریلنسری یک راه حل مناسب است.
2- مطمئن نیستم به عنوان یک فریلنسر از کجا شروع کنم؟ نگران نباشید!
با توجه به توضیحات فوق و توضیح این که فریلنسینگ و فریلنسر چیست ، بیایید ببینیم چگونه وارد این نوع کسب و کار شده و یک فریلنسر شویم. اگر شما یک مبتدی هستید، ابتدای امر باید مهارت های خود را بشناسید و خدمات خود را در شبکه ارتباطی موجود خود از قبیل دوستان ، خانواده ، فارغ التحصیلان دانشگاه و غیره تبلیغ کنید ، زیرا آنها به شما اعتماد دارند و به احتمال زیاد شما را استخدام می کنند.
به عنوان مثال طراحی یک بنر برای آن ها خود یک شغل و نمونه کار است ، می توانید شغلی پیدا کنید که به شما در ساختن رزومه و نمونه کارها کمک می کند.
مرحله بعدی جذب مشتری است. در سال 2021 ، حضور آنلاین برای فروش خدمات خود ضروری است. برای ایجاد سرنخ ها ، باید یک نام تجاری شخصی ایجاد کنید. از پلتفرم های موجود مانند LinkedIn ، aparat ، Instagram و غیره کمک بگیرید.
مطالبی را منتشر کنید که نشان می دهد در حوزه خود متخصص هستید. یک وبلاگ یا وب سایت داشته باشید که کارهای شما را به نمایش بگذارد و خلاقیت را فراموش نکنید. اگر این مورد شما نیست ، پیدا کنید در چه محیطی راحت هستید و مخاطبان مورد نظر خود را جذب کنید. پروژه های فریلنسری را در شهر کار جستجو کنید و شبکه سازی را فراموش نکنید. به مشتریان احتمالی نزدیک شوید و کار خود را به آنها نشان دهید.
بهترین راه ورود به دنیای کار فریلنسری
بهترین راه ورود به دنیای کار فریلنسری ثبت نام در وبسایت شهر کار است. در وبسایت شهر کار افراد و شرکت ها می توانند به عنوان کارفرما و یا فریلنسر ثبت نام نمایند و پروفایل شخصی خود را به عنوان صفحه ای برای نمایش رزومه، نمونه کارها، خدمات و مشخصات خود داشته باشند. روند کاری شهر کار به دو صورت است:
- کارفرما پروژه یا شغل مورد نیاز خود را تعریف و ارسال می کند و فریلنسر ها در حالتی مانند مناقصه پیشنهادات فنی و مالی خود را به کارفرما عرضه می کنند. بعد از آن کارفرما از میان پیشنهادات موجود با توجه به رزومه فریلنسر، محتویات پیشنهاد و قیمت پیشنهاد با یک یا چند فریلنسر از طریق گزینه چت جهت اطمینان بیشتر وارد مذاکره می گردد و در نهایت با یک فریلنسر بر سر انجام کار به توافق می رسد.
- کارفرما از میان افراد ارائه دهنده خدمات حرفه ای و با توجه به رزومه پروفایل شخص یا شرکت فریلنسری درخواست همکاری نموده و فریلنسر مربوطه به بررسی درخواست کارفرما پرداخته و آن را می پذیرد و یا رد می کند.
خوشبختانه پلتفرم شهر کار با تمهیداتی که در نظر گرفته است هم به کارفرما و هم به فریلنسر کمک می کند تا بتوانند تا حد زیادی به بهترین گزینه موجود برای انجام کار با انواع زمینه های موجود برسند.
نکته مهم: در نظر داشته باشید در این سبک کار توضیحاتی که در پروژه توسط کارفرما ذکر می گردد به نوعی متن قرارداد شما با کارفرماست پس محتویات پروژه و درخواست های کارفرما را به دقت بخوانید.
در مرحله بعدی اگر ابهامی در متن پروژه مشاهده کردید در متن پیشنهاد یا پروپوزال به کارفرما ارائه دهید. سپس از طریق گزینه چت با کارفرما وارد مذاکره شده و موارد را مطرح کنید. در شهر کار محتویات چت نیز اهمیتی ویژه ای دارند. به عبارتی محتویات چت مکمل توضیحات ذکر شده در پروژه است و به عبارتی باعث روشن تر شدن قرارداد شما با کارفرماست. پس از آن به بهترین شکل استفاده کنید.
3- کدام روش برای کسب درآمد بهتر؟
امتحان کنید و تست کنید. امروزه فریلنسرها از آمیزه ای از نام تجاری شخصی و وب سایت های فریلنسینگ برای کسب درآمد بیشتر از متوسط درآمد عرف صنعت استفاده می کنند. به عبارتی هر چه بیشتر تلاش کنید شانس افزایش درآمد شما افزایش می یابد و عکس این موضوع نیز صادق است.
در شهر کار شما می توانید به صورت حرفه ای مشغول به فعالیت شوید. به این ترتیب که شما می توانید از چند مزیت همزمان استفاده نمایید:
- پروفایل خود را می توانید با اطلاعات و رزومه ای کامل ویرایش نمایید تا شناخته شوید. یک پروفایل حرفه ای در شهر کار به شما کمک می کند تا پروژه های بیشتری بگیرید و اعتبار کسب کنید. نمونه کار ها نقش ویژه ای در این زمینه دارند. تا جایی که می توانید نمونه کار مناسب بارگذاری نمایید.
- می توانید با خرید بسته های مربوطه از قسمت خدمات ویژه شهر کار استفاده نمایید. در واقع در زمینه هایی که تخصص کافی دارید صفحه ای ایجاد نمایید و شرح خدمتی که می توانید به سایرین عرضه کنید را تا حد امکان به صورت کامل ارائه دهید. این مورد کمک شایانی به رشد کسب و کار شما خواهد کرد.
- می توانید در قسمت پروژه ها همواره به دنبال جدیدترین پروژه ها باشید و در شغل ها و یا پروژه هایی که مهارت دارید پیشنهاد های مناسب و با شرحی کافی از خدماتی که می توانید در پروژه های مذکور به مشتریان ارائه داده و تعداد پروژه ها و شانس درآمد خود را افزایش دهید.
در واقع شما در شهر کار به جای استفاده بیش از حد و صرفاً جهت سرگرمی از شبکه های اجتماعی، به دنبال کسب و کار و رونق هر روزه کار خود هستید و هر چه بیشتر در شهر کار مشغول باشید می توانید زندگی بهتری داشته باشید.
4- مهارت های مورد نیاز برای تبدیل شدن به یک فریلنسر
تنها پیش نیاز تبدیل شدن به یک فریلنسر این است که هر چیزی را با ارزش بدانید. شما باید یک مجموعه مهارت داشته باشید که بتواند به مردم خدمت کنید و به درآمدی که دوست دارید برسید. این می تواند هر چیزی فنی یا غیر فنی باشد. قدم به قدم پیش برویم:
ممکن است ندانید، اما بسیاری از مهارت های شما اینترنت دوست هستند ، مانند توسعه نرم افزار ،تایپ، توسعه وب سایت ، نوشتن محتوا ،نویسندگی، ترجمه، ویرایش ویدئو و غیره. اینترنت مملو از فرصت هایی ناب برای افراد ماهر است که روز به روز در حال افزایش است.
این نکته را در نظر بگیرید که به یک تخصص بسنده نکنید. دنیای فریلنسری همانطور که در ابتدای متن گفته شد با دنیای کارمند و کارفرمای سنتی تفاوت دارد. شما هر چه قدر مهارت و تخصص بیشتری داشته باشید شانس رشد شغلی و افزایش نمونه کار هایتان بیشتر است. برای مثال می توانید در تبلیغات و فیلم های انیمیشنی به عنوان یک هنرمند صداپیشه فعالیت کنید. هر متخصص گرافیک و انیمیشن برای زنده نگه داشتن شخصیت های خود به یک نفر نیاز دارد. در عین حال می توانید مشغول به کار دیگری همچون تایپ نیز باشید! به قول معروف کار عار نیست!
مشاغل و شرکت های ترجمه برای پشتیبانی از مشتریان خود با زبان های اسپانیایی ، آلمانی ، فرانسوی و غیره، به افرادی که این زبان های خارجی را می دانند ، احتیاج دارند. برای این خدمات ، نیازی نیست تکنسین باشید و فقط به دانش اولیه کامپیوتر احتیاج دارید.
کسب و کار پروژه های دانشجویی و دانش آموزی
فریلنسری یک ایده بی نظیر برای کارها و پروژه های دانشجویی و دانش آموزی است. شما به عنوان یک دانشجو می توانید به عنوان فریلنسر مشغول به کار شوید، حتماً می پرسید به چه صورت؟ به این صورت که تعداد زیادی از دانش آموزان و دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی نیاز به رفع اشکال، تدریس خصوصی، پروپوزال، پایان نامه، پروژه های فنی، مهندسی، تحقیقاتی و غیره دارند. هر دانشجو بنا به تخصص و مهارت های درسی خود می تواند به دیگری کمک رسانی نماید. شهر کار محیطی مناسب برای یافتن فریلنسر مناسب برای این امر است.
بازار کار افراد علاقه مند به کامپیوتر
حالا بیایید در مورد کارهایی که نیاز به دانش کامپیوتر دارند صحبت کنیم. فریلنسر های علاقه مند به کامپیوتر گزینه های بی شماری دارند. اگر در زمینه طراحی وب ، طراحی گرافیک یا توسعه نرم افزار آموزش دیده اید ، باید به سراغ مشاغلی این چنینی بروید زیرا اینها بهترین چشم اندازها را دارند. نمونه کارهای شما برای چنین موقعیت هایی اهمیت زیادی دارد.
اگر مهارت فنی ندارید ، نا امید نشوید. اکثر کارها مانند تایپ ، تولید محتوا ، ورود داده و غیره نیازی به مهارت های کد نویسی ندارند. در عین حال در این زمینه های کاری به دلیل رقابت زیاد، نیاز به صبوری و استقامت دارند.
نکته: مشتریانی را که با کار خود به دست می آورید حفظ کنید. شما می توانید به سرعت در MS Excel ، MS Word ،MS PowerPoint، ورود داده ، وبگردی و مواردی از این دست تسلط پیدا کنید.
همچنین به شما توصیه می شود در دوره های آنلاین مهارت آموزی شرکت کنید و به تخصص های خود اضافه نمایید. امروزه در دنیای وب محدودیتی برای کسب مهارت نیست و در هر زمینه ای که علاقه داشته باشید دوره آموزشی و مهارت آموزی آن نیز موجود است. می توانید سری به مجله شهر کار بزنید و در این زمینه ایده ای بگیرید.
5- اگر به تازگی شروع به کار کرده اید ، نکاتی در این زمینه وجود دارد:
برای ایجاد یک پروفایل معتبر در شهر کار دریافت بازخورد و نظرات خوب را در اولویت قرار دهید ، این به شما کمک می کند. این امر در مرحله تکوین فریلنسینگ ضروری است.
در دنیای مجازی ، تجربه بیش از دنیای واقعی اهمیت دارد. به دست آوردن مشتریان بزرگ زمان می برد اما رزومه خود را چشمگیر نگه دارید و به جستجوی پروژه ها ادامه دهید. در نهایت شما چیزهای زیادی خواهید آموخت و برند خود را ایجاد خواهید کرد. هر چه بیشتر تلاش کنید بیشتر به چشم می آیید.
هنگام ثبت نام در سایت شهر کار ، قوانین و مقررات را رعایت کنید. در پروفایل خود صادق باشید و در آن توضیحات لازم را ارائه دهید.
تعداد زیادی پروژه و فریلنسر وجود دارد. بنابراین ، ابتدا ، پروژه ای را انتخاب کنید که به آن اعتقاد و در آن مهارت دارید. هنگام انتخاب مشتری ، تمرکز بر مهارت های خود و مفید نگه داشتن برنامه های کاربردی خود را در نظر داشته باشید.
درباره قیمت استاندارد تحقیق کنید و بهترین پیشنهاد یا پروپوزال ممکن را ارائه دهید. هنگام ارسال درخواست ها ، از دیدگاه کارفرما فکر کنید ، مطمئناً مشتریان را جذب و حفظ خواهید کرد.
سخن پایانی
ما امیدواریم که در حال حاضر این که فریلنسینگ و فریلنسر چیست برای شما روشن شده باشد و ایده ای در ذهن شما خطور کرده باشد که از کجا شروع کنید. در واقع به گذشته برگردید و ببینید چه کارهایی انجام دادید و چه مهارت هایی (هر چند کوچک و بی ارزش از نظر خودتان!) دارید.
برای خلاصه سازی بهتر آن ، رزومه خود را در شهر کار بسازید ، نمونه هایی از خدمات خود را به نمایش بگذارید تا تجربیات خود را به نمایش بگذارید ، خدمات خود را در رسانه های اجتماعی یا وب سایت های مستقل تبلیغ کنید ، قدم قانع کننده ای بردارید و در مورد قیمت تحقیق کنید. به یاد داشته باشید ، در مشاغل مستقل و فریلنسری ؛ شما مسئول همه چیز هستید ، خوب و بد. عجله نکنید و روی رشد منظم تمرکز کنید!
پاسخ شما به دیدگاه