
یک برنامه نویس پایتون مسئول کدنویسی، طراحی، استقرار و اشکالزدایی پروژههای توسعه، معمولاً در سمت سرور (یا بکاند) است. با این حال، آنها همچنین ممکن است به سازمان ها در چارچوب فن آوری خود کمک کنند.
نقش برنامه نویس پایتون میتواند طیف گستردهای از وظایف را در بر گیرد. ممکن است از شما خواسته شود که یک برنامه کاربردی برای کارفرمای خود ایجاد کنید، چارچوبی را برای کد خود طراحی کنید، ابزارهایی را در صورت لزوم برای انجام کار بسازید، وب سایت ایجاد کنید یا خدمات جدید منتشر کنید. یک برنامه نویس پایتون اغلب در همکاری نزدیک با جمعآوری دادهها و تجزیه و تحلیلها برای ایجاد پاسخهای مفید برای سؤالات و ارائه بینش ارزشمند کار میکند.
مانند اکثر موقعیت های برنامه نویسی، ویژگی های این شغل بر اساس نیازهای کارفرمای شما متفاوت است. برخی از برنامه نویسان پایتون به جای اینکه در استخدام یک شرکت باشند، به عنوان فریلنسر فعالیت می کنند.
مطلب پیشنهادی جهت مطالعه: فریلنسر چیست و 5 نکته برای شروع
پایتون در توسعه وب، یادگیری ماشین، هوش مصنوعی، محاسبات علمی و تحقیقات آکادمیک استفاده می شود. محبوبیت آن را می توان به خاطر جامعه رو به رشد علم داده که هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی را پذیرفته است، نسبت داد. صنایعی مانند آموزش، مراقبت های بهداشتی و مالی از برنامه های کاربردی یادگیری ماشینی برای نوآوری در سازمان خود استفاده می کنند.
مطلب پیشنهادی جهت مطالعه: 5 نکته در طراحی وبسایت
پایتون همچنین به طور گسترده توسط شرکت هایی مانند نتفلیکس، گوگل، فیس بوک، ردیت، یوتیوب، اینستاگرام و غیره استفاده می شود. به طور خاص، اسپاتیفای از پایتون در خدمات back-end خود استفاده میکند و دادههای کاربر را برای ارائه توصیهها و لیستهای پخش دقیق ضبط میکند. در همین حال، Dropbox از اسکریپت های پایتون برای ایجاد برنامه های بومی خود در هر پلتفرم (ویندوز، macOS، لینوکس، iOS، اندروید و غیره) استفاده می کند.
یک برنامه نویس پایتون می تواند مسئول ایجاد سیستمهای ادغامپذیر نیز خواهد بود، اما در نهایت، این نقش به صنعت و شرح شغل بستگی دارد.
استخدام برنامه نویس پایتون در چه شاخه هایی صورت می گیرد؟
یک برنامه نویس حرفه ای که در زبان پایتون تخصص دارد می تواند چندین عنوان شغلی از جمله برنامه نویس پایتون، دانشمند داده و مهندس یادگیری ماشین را داشته باشد. کاری که انجام خواهید داد به صنعت، شرکت و دامنه نقش بستگی دارد، اما اساساً از کد برای ایجاد سایت ها و برنامه ها یا کار با داده ها و هوش مصنوعی استفاده خواهید کرد.
مطلب پیشنهادی جهت مطالعه: راهنمای استخدام کارمند یا فریلنسر
پایتون بیشتر در مراکز داده بزرگ و همچنین یک زبان “binder” بین زبان های دیگر استفاده می شود. گوگل، ناسا، Industrial Light & Magic و id Software همگی از پایتون به دلیل قابلیت ها و قابلیت گسترش آن استفاده می کنند. اغلب توسط توسعه دهندگان بازی از پایتون به عنوان اتصال بین ماژول های C/C++ استفاده می کنند، یا می توانید از آن با PyGame برای ساخت یک بازی کامل استفاده کنید. همچنین در میان دانشمندان و متخصصان آمار استفاده از پایتون با SciPy و Pandas محبوب است.
اگرچه مشاغل مختلف زیادی وجود دارند که به استخدام برنامه نویس پایتون نیاز دارند، اما یک چیز مشترک دارند: آنها تمایل به پرداخت دستمزد های بالا برای استخدام برنامه نویس پایتون دارند. احتمالاً به این دلیل که کارفرمایان در یافتن استعداد پایتون در تعدادی از صنایع با مشکل مواجه هستند.
طبق نظرسنجی توسعهدهندگان توسط StackOverflow، پایتون یکی از پرتقاضاترین فناوریها در سالهای 2018، 2019 و 2020 بود. از سال 2020، این زبان به عنوان چهارمین زبان برنامهنویسی محبوب جهان در بین توسعهدهندگان نرمافزار حرفهای و همچنین اولین زبان برنامه نویسی مورد نیاز بود.
جهت استخدام برنامه نویس پایتون می توانید در شهر کار آگهی خود را ثبت نمایید. یا می توانید درخواست های برنامه نویسی پایتون خود را برای کسری نخعی ارسال نمایید.
برنامه نویس وب
توسعهدهندگان وب معمولاً در توسعهی «فرانتاند» («سمت مشتری») یا «back-end» («سمت سرور») تخصص دارند، با پرطرفدارترین متخصصان توسعهای که «برنامه نویسهای فول استک(full-stack)» نامیده میشوند. ” کار در هر دو.
علاوه بر چیدمان و مسئولیت های سمت سرور، توسعه دهندگان وب سایت ها را با به روز رسانی های جدید و محتوای جدید به روز نگه می دارند. توسعه دهندگان وب معمولاً در یک نقش مشارکتی کار می کنند و با مدیریت و سایر برنامه نویسان ارتباط برقرار می کنند تا اطمینان حاصل کنند که وب سایت آنها ظاهر و عملکردهای مورد نظر خود را تضمین می کند.
1- برنامه نویس پایتون
برنامه نویسان پایتون اغلب در سمت سرور کار می کنند، یا منطق می نویسند یا پلتفرم را توسعه می دهند. به طور معمول، آنها مسئول استقرار برنامهها و کار با تیمهای توسعه و طراحی برای ساختن وبسایتها یا برنامههایی هستند که مطابق با نیازهای کاربر باشد.
برنامه نویسان پایتون همچنین از توسعه دهندگان Front-End به وسیله ادغام کار آنها با برنامه پایتون، پشتیبانی می کنند.
دوره پیشنهادی شهر دانش: آموزش پایتون از صفر
2- مهندس نرم افزار
مهندسان نرم افزار، مانند توسعه دهندگان، مسئول نوشتن، آزمایش و استقرار کد هستند. بهعنوان یک مهندس نرمافزار، باید برنامهها را ادغام کنید، برنامههای اشکال زدایی و به طور کلی بهبود و نگهداری نرمافزار را انجام دهید.
روال روزانه مهندسان نرم افزار معمولاً شامل اطمینان از اجرای روان برنامه های فعال، به روز رسانی برنامه ها، رفع اشکالات و ایجاد برنامه های جدید است. مهندسان نرم افزار برای طیف گسترده ای از فناوری ها و پلتفرم ها، از دستگاه های خانه هوشمند گرفته تا دستیاران مجازی، می نویسند.
3- تحلیلگر داده
تحلیلگران داده برای ایجاد بینش عملی، داده ها را جمع آوری، سازماندهی و تفسیر می کنند. برای انجام این کار، تحلیلگران داده باید حجم زیادی از داده ها را جمع آوری کنند، آن را غربال کنند و مجموعه های کلیدی داده را بر اساس معیارها یا اهداف مورد نظر سازمان جمع آوری کنند.
یک تحلیلگر داده از کتابخانه های پایتون برای انجام تجزیه و تحلیل داده ها، تجزیه داده ها، تجزیه و تحلیل مجموعه داده ها و ایجاد تجسم برای ارتباط یافته ها به روشی که برای سازمان مفید است استفاده می کند.
4- دانشمند داده ها
دانشمندان داده دارای مجموعه مهارت های پیچیده تری نسبت به تحلیلگران داده هستند و علوم کامپیوتر، ریاضیات، آمار و مدل سازی را با درک قوی از تجارت و صنعت خود ترکیب می کنند تا فرصت ها و استراتژی های جدید را باز کنند.
دانشمندان داده نه تنها مسئول تجزیه و تحلیل داده ها هستند، بلکه اغلب از یادگیری ماشینی، توسعه مدل های آماری و طراحی ساختارهای داده برای یک سازمان نیز استفاده می کنند.
5- مهندس یادگیری ماشین
اگر به دنبال فراتر رفتن از تجزیه و تحلیل داده ها هستید، می توانید یادگیری ماشینی که زیرمجموعه ای از علم داده و هوش مصنوعی را دنبال کنید. مهندسان یادگیری ماشین تجزیه و تحلیل آماری را انجام می دهند و الگوریتم های یادگیری ماشین را پیاده سازی می کنند که می تواند در هوش مصنوعی استفاده شود.
مهندسان یادگیری ماشین همچنین مسئول گرفتن مدلهای علم دادههای نظری و کمک به مقیاسسازی آنها به مدلهای سطح تولید هستند که قادر به مدیریت ترابایت دادههای بلادرنگ هستند.
چرا بیشتر شرکت ها تمایل به استخدام برنامه نویس پایتون دارند؟
در عصر یادگیری ماشین و هوش مصنوعی، پایتون به محبوبیت بی نظیری در میان توسعه دهندگان و شرکت ها برای توسعه سایر فناوری های خاص دست می یابد. پایتون یک زبان برنامه نویسی است که به دلیل ویژگی های حیاتی مختلف و منحصر به فردش هرگز پیشروی خود را از دست نمی دهد. پایتون یک ساختار اطلاعاتی منحصر به فرد را پشتیبانی می کند و یک زبان برنامه نویسی منبع باز است که برای همه در دسترس است.
مطلب پیشنهادی جهت مطالعه: آموزش کار با شهر کار
دلایل و جنبه های مختلف شرکت هایی که پایتون را بیشتر به عنوان زبان برنامه نویسی برای ساخت پروژه ترجیح می دهند به شرح زیر است:
1- موارد استفاده چندگانه
پایتون یک پلتفرم قوی است که برای کارهای مختلف مانند توسعه وب و نرم افزار و رابط کاربری گرافیکی استفاده می شود. همچنین در ساخت برنامههای Climate Conjecture و بازیها استفاده میشود که در ارائه اطلاعات منطقی و عددی بسیار کارآمد هستند.
زبان برنامه نویسی پایتون کار توسعه دهندگان را بسیار آسان و آسان می کند، که سازمان ها را وادار می کند تا ترجیح دهند استخدام برنامه نویس پایتون را در اولویت قرار دهند.
2- زبان مفسر
پایتون یک ابزار کارآمد است و نیازی به ترجمه کد(code compiler) ندارد. کد منبع در طی مراحل کامل کدگذاری خط به خط رمزگشایی می شود. این روند کاری برنامه نویسان را تسریع می کند و عیب یابی کد را آسان می کند. بنابراین، این زبان به زبان برتر نسبت به دیگر زبان های برنامه نویسی تبدیل می شود و شرکت ها به دنبال استخدام برنامه نویس پایتون به جای برنامه نویسان دیگر هستند.
3- خواندن آسان
پایتون یک زبان برنامه نویسی قدرتمند و یادگیری آسان است. این یک زبان بسیار سازگار برای برنامه نویسان است و سطح توسعه را بالا می برد. از این رو، شرکتها از توسعهدهندگان پایتون بر روی تخصص زبانهای دیگر استفاده میکردند.
4- کتابخانه های گسترده
پایتون مجموعه گسترده و جامعی از کتابخانه ها برای تسریع روند توسعه دارد. توسعه دهندگان نیازی به طراحی مکرر کدها ندارند، فقط کتابخانه مورد نظر را واکشی کرده و مرتب می شوند. توسعه دهندگان می توانند کتابخانه خود را اضافه کنند و از آن در پروژه های دیگر استفاده کنند تا طول و زمان کدنویسی را به حداقل برسانند.
پاسخ شما به دیدگاه